Über Uns

SC SIBA INTERNATIONAL SRL a fost infintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate prepararea, pomparea si transportul betonului proaspat.  Capitalul firmei este integral strain (100 % german), investitia realizata plasandu-se pe piata in continua crestere a constructiilor civile si industriale.

In martie 2004 a fost inceputa activitatea propriuzisa in locatia din Sura Mica, str. Garii, nr. 3-7, judetul Sibiu, moment in care a fost pusa in functiune statia de betoane marca ELBA, tip ESM 60, care are o capacitate de productie de 35mc/ora si 1 mc/sarja. Statia de betoane este condusa si asistata de un calculator de proces, lucru care asigura o calitate superioara a betonului produs.

Pentru depozitarea agregatelor sunt construite 8 padocuri din beton, separate pentru a pastra agregatele in conditii de calitate impuse de normativele in vigoare.

In prezent producem toate clasele de beton uzuale pentru constructii civile si industriale intr-o gama foarte variata de lucrabilitati, compozitie si tipuri de agregate folosite.

Pentru cresterea continua a calitatii si serviciilor oferite de societate clientilor, a fost implementat si certificat de catre Societatea Romana de Asigurare a Calitatii un sistem de management integrat calitate – mediu, in conformitate cu standardele de referinta SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001:2005.

Parcul auto al societatii este compus din patru autobetoniere marca MAN ( doua de 7 mc si doua de 10 mc) si o autopompa de beton care poate pompa betonul la o distanta de 27 metri si transporta singura 6 mc de beton.
Statia de betoane este deservita de un laborator de grad III, autorizat de catre Inspectia in Constructii, dotat cu toata apartura necesara pentru incercarile pe ciment, agregate si beton proaspat.

Structura de organizare a societatii este modul in care partile componente ale unui sistem de management sunt aranjate si functioneaza , pentru ca sistemul sa fie coerent si stabil si pentru a asigura indeplinirea sarcinilor in scopul realizarii obiectivului propus.

Factorii care determina structura de organizare la SC SIBA INTERNATIONAL SRL , sunt :

caracteristicile proprii ale firmei precum: varsta, marimea, cultura sa;

orientarea strategica ;

diversitatea produselor ;

o piata geografica cu raza mica-locala;

obiective urmarite ;

structura pe departamente.

Scroll to top